Sobre el blog

CAT

Què és el Món del Quim?

El Món del Quim és un espai a Internet on el Quim, a través dels seus vídeos, ens parla de les seves il·lusions, dels seus somnis, dels seus desenganys…, de la vida. I, ho fa amb naturalitat i llibertat, com qualsevol altra persona.

Els seus pares, volem que aquest blog sigui un espai d’aprenentatge i de reflexió, on el Quim pugui descobrir, de mica en mica, els intríngulis de les Noves Tecnologies i els seus usos i aplicacions a la vida diària, però sobretot, volem que sigui un espai que l’ajudi a reflexionar i a comprendre el món que l’envolta, i, a desenvolupar-se com a una persona autònoma i independent tal com és el seu desig.

D’altra banda, volem que El Món del Quim sigui un espai que contribueix a divulgar entre la població la realitat de les persones amb Síndrome de Down, tot trencant idees preconcebudes.

També, desitgem esperonar altres joves a emprendre camins similars i a expressar-se públicament i fer sentir la seva veu.

Finalment, El Món del Quim és un espai que defensa la llibertat individual i els drets de les persones, la inclusió social, la diversitat, i es posa al costat dels col·lectius més desafavorits. Està en contra de la xenofòbia i de la discriminació de qualsevol persona per motius de raça, religió o orientació sexual.

Adevertencies

D’acord a la Ley de Propiedad Intelectual 1/1996, no  es pot utilitzar, sense l’autorització pertinent, el material publicat en aquest blog, bé sigui aquest escrit, gràfic o audiovisual.

Els comentaris que adreçats a aquest blog no es publicaran si són de caràcter xenòfob, racista o atenta contra la llibertat de les persones.

La llengua del bloc
Normalment el Quim parla en català en els seus vídeos, atès que és la seva llengua materna i amb la qual es pot expressar amb major exactitud i llibertat. Tanmateix, sensibles a la pluralitat de llengües que cohabiten en el nostre país els vídeos se subtitularan al castellà i els posts s’escriuran indistintament en català i castellà.

 

ES

Qué es el Món del Quim

El Món del Quim es un espacio en Internet donde Quim, a través de sus vídeos, nos habla de sus ilusiones, de sus sueños, de sus desengaños …, de la vida. Y, lo hace con naturalidad y libertad, como cualquier otra persona.

Sus padres, queremos que este blog sea un espacio de aprendizaje y de reflexión, donde Quim pueda descubrir, poco a poco, los intríngulis de las Nuevas Tecnologías y sus usos y aplicaciones en la vida diaria; pero sobre todo, queremos que sea un espacio que le ayude a reflexionar ya comprender el mundo que le rodea, y a desarrollarse como una persona autónoma e independiente, tal como es su deseo.

Por otra parte, queremos que El Món del Quim sea un espacio que contribuya a divulgar entre la población la realidad de las personas con Síndrome de Down, rompiendo ideas preconcebidas.

También, deseamos animar a otros jóvenes a emprender caminos similares y expresarse públicamente y hacer oír su voz.

Finalmente, El Món del Quim es un espacio que defiende la libertad individual y los derechos de las personas, la inclusión social, la diversidad. Está en contra de la xenofobia y de la discriminación de cualquier persona por motivos de raza, religión u orientación sexual.

Advertencia

De acuerdo a la Ley de Propiedad Intelectual 1/1996, no se puede utilizar, sin la autorización pertinente, el material publicado en este blog, bien sea este escrito, gráfico o audiovisual.

Los comentarios que dirigidos a este blog no se publicarán si son de carácter xenófobo, racista o atenta contra la libertad de las personas.

La lengua del blog

Normalmente Quim habla en catalán en sus vídeos, dado que es su lengua materna y con la que se puede expresar con mayor exactitud y libertad. Sin embargo, sensibles a la pluralidad de lenguas que cohabitan en nuestro país los vídeos se subtitularán al castellano y los posts escribirán indistintamente en catalán y castellano.

 

 

35 thoughts on “Sobre el blog

Add yours

  1. Me ha encantado la iniciativa y desde ahora os seguiré semana a semana. Gracias por compartir un pedacito de vuestra vida con todo@s nosotr@s.

  2. Moltes felicitats Quim, jo tambe sere una seguidora del teu bloc hem sembla molt interesant les coses i reflexions que ens pots explicar, ha estat molt bona idea.

  3. Hola Quim, acabo de coneixe la teva pagina i la trobo fantastica.Enhorabona.Gracies per deixarnos coneixer-te i apendre a viure amb mes honestedat i il · lusió.A partir d’avui tens una seguidorames.Feliç Any 2012

  4. Enhorabona Quim! Ets increible i la teua pàgina espectacular, m’encanta!
    Continua així, perquè ets impresionant. Moltissima gent deuri tindre’t com a exemple.
    Feliç any, i no canvies mai

  5. Benvolguts Quim i família,

    Enhorabona per la iniciativa! Una gran idea i un gran projecte que segur ens ajudarà a obrir els ulls, la ment, el cor….

    La vida ens apropa persones amb potencial creador i transformador, com tú Quim. Estàs creant una xarxa potent de coneixement i sensibilitat…

    Els millors desitjos,

    Elena Lorente 🙂

  6. Holaa Quim!!!

    E sentit parlar de tu, i me quedat molt sorpresa.Jo penso que ets molt balent i que en la vida i pots fer moltes coses molt divertides i també man dit que ets una persono molt llesta i molt amable amb la gent,t’aspera un bon futur,continua així i no et deanimis
    MOLTA SORT!!!!!
    GUAAAPOO 🙂

  7. Hola Quim !!!!!! Me encanto la entrevista que le hiciste a tu Abuela y me recordo a la mia, al
    igual que la tuya mi abuela tambien era muy sorda y por esa causa nos hacia reir mucho con sus respuestas completamente diferentes a las preguntas que constantemente le haciamos……disfruta de tu Abue todo lo que puedas porque cuando ya no estan con nosotros las extranamos demaciado..

    TE FELICITO y sigue adelante con tus suenos

    Feliz ano para ti y tu familia….

  8. Hola quim cada día et superes, estic molt content que tinquéis tants fans del teu bloc, no deixis de fer-ho, Aixo es un motor Per tu i una gasolina Per. A nosaltres segueix triunfant
    Una abrasada molt forta desde Andorra

  9. Hola Quim! Et volia donar l’enhorabona per aquest bloc ple d’aportacions personals i emotives del qual ens deixés conèixer-te i, a la vegada, ens ajudes a dur unes reflexions i aprenentatges sobre la realitat en què viuen les persones amb Sindrome de Down, amb una finalitat, que a la vegada, ens permets trencar amb molts estereotips marcats per aquesta societat. T’has guanyat una seguidora més! Continua així!

  10. Hola Quim!! Jo em dic Laura i tinc 17 anys. Fa uns dies vaig descobiri el blog i m’encanta! Ja he mirat tots els vídeos, i ara estic esperant amb moltes ganes el següent. Segueix així perquè això que fas és preciós!! Cada video que veig em treus un somrriure, ets un crack amb això de fer de periodista 🙂

    Una abraçada i ànims amb el blog que és xulíssim!!!!

  11. teens un vaalor moolt gran de ensenyar a la gent
    el que ets i jo et diic que contiinuuis iguual!
    amb aquest valor que tens

  12. Quim, desde DOWN ESPAÑA queremos felicitarte a tí y a tu familia por este estupendo blog. Magnífica la entrevista a tu abuela de 105 años: toda una lección de amor, cariño y capacidad de escucha hacia las personas mayores.

    Con este blog, pones tu granito de arena para que la sociedad aprecie y reconozca todo lo que podeís aportar las personas con síndrome de Down. ¡Tenéis mucho que decir!

    ¡Mucho ánimo con el blog Quim! ¡Te seguiremos desde DOWN ESPAÑA!

  13. Hola Quim,

    no he tingut temps ara mateix de llegir-te gaire però sí que he mirat el teu blog per sobre (han posat l’enllaç en el grup de Facebook de la meva facultad de Psicologia), i he de dir diverses coses, però la que més m’ha agradat, és la sensació que m’has trasmès, potser m’equivoco doncs sense llegir gaire no es pot endevinar, però deixes anar una alegria i una senzillesa que a molta gent li agradaria (i li aniria bé) tenir… També m’agrada com està el blog dissenyat i organitzat, i ja et dic, les teves paraules són lleugeres de llegir, no són pesades com poden ser potser les meves, que t’asseguro que no tinc aquesta capacitat de ser tan transparent sense por…

    Una abraçada d’una escriptora curiosa de Barcelona! ^^

  14. Hola Quim! Me ha encantado la entrevista a Joan y a Marta! Se ve que tienes dotes para el mundo periodístico!Un besazo enorme y sigue asi..¡¡me encanta tu blog!!

  15. Se me olvidaba! Un beso también para tu familia..¡eres muy afortunado por tenerlos! ¡¡Se ve que te quieren mucho!! Cuidalos mucho, Quim, aunque seguro que ya lo haces.

  16. Saludos desde Chile ! muy bonita la iniciativa !!!!! tengo un hermano con SD fanático de la teconología, espero que sigas así pòr mucho tiempo más !!!

  17. Fantástica la iniciativa, Quim, de crear un blog tan ejemplarizante como lo es el tuyo, por cuanto aporta de positivo a la sociedad en general y al colectivo Dawm en particular. Sin embargo, yo, como madre de Carlos, que no es un chico Dawm, pero que si ostenta otro tipo de “discapacidad” , echo de menos alguna referencia hacia esas otras personas que son más desfavorecidas aún, y que sus “otras capacidades” no reciben el reconocimiento y el apoyo tan necesario, que también se merecen, y ya por el simple hecho de agarrarse tan desesperadamente a la vida. Es por eso que te pregunto: ¿sería posible que nos dieses tu punto de vista acerca de la “discapacidad” en general?.
    Te felicito, Qim. Gracias por cuanto aportas y por ser como eres. Quiero que sepas que tienes todo mi apoyo en esto, y en todo cuanto puedas emprender en tu vida. Un abrazo.

    P.D: Por si te interesa lo que esta madre ha escrito acerca de este tema en general basándose en la propia experiencia, puedes, a través de google + Literatura Nova, acceder a los ocho capítulos del libro titulado “Has de saber”, bajo el seudónimo de “lorni”.

  18. hola quim ! aquesta vesprada e rebut un e-mail del meu tio amb la direccio de la pagina, e mirat un par de videos del teu blog i m’agraden molt. el cas esque yo tinc un germa com tu i vos tinc un apreci especial.
    adeu

  19. ¡Saludos desde Costa Rica!
    Estoy encantada de haber encontrado el blog. Qué buenas historias nos cuenta Quim, me mantienen siempre atenta; sobre todo, me gustan mucho las entrevistas que hace. Estoy aprendiendo técnicas para cuando me corresponda entrevistar a alguien.

    Espero ansiosa nuevos temas y más videos.
    Lo mejor del mundo para ustedes allá y qué maravilla de chico…

    Saludos sinceros

  20. Hola Quim, com va tot per Lleida? Doncs mira el que et bolia dir es que gràcies a tú la meba cosina esta passant molt bé el sindrome de down perque gracies a tu sap molt mes de la seva enfermetat i sap que es una persona normal i corrent com les eltres i que no es un ”bicho raro” com diu ella gràcies per tot estem tots molt contents de que faigis aqesta web Em dic Fedra, tinc 12 anys i soc de Palafrugell de la provincia de Girona adeu!!

  21. Hola Quim, em dic Laia Marfi Santiago i soc Down com tu, al entrar al teu blog m’ha vingut molt d’interés de coneixe’t, enhorabona per aquests comentaris i ànims dels teus seguidors, m’hals he estat llegint i son una passada, mai deixis de ser tant important com estas siguent i m’ha sorprés molt l’ajuda que t’estan donant a que al teu blog triomfi com està triumfant ara mateix. A més m’ha conmomegut tant al teu blog que fins i tot m’han vingut les ganes de jo també crear-me al meu propi blog!!! A més tinc moltes ganes de fer amistats noves com tu també desitges buscar-ne, et sembla bé si entre als dos ens ajudem a buscar-ne? Podriem formar un petit grup de gent com nosal,tres i fer quedades tan per Tàrrega com per Barcelona, si et sembla bé ens donem als contactes aixi ens podem comunicar aixi serà més fàcil per ajudar-nos a trobar un petit grup de gent com nosaltres, a veure si n’hi ha sort i en trobem!!!

    Encantada de parlar em tu i de seguir-te en al blog!

    Molts petons i ànims de part meva!!!!

    Lai@

  22. hola quim perque no me contentat per teu bloc m agradat molt esteus comentaris son molts importans pel nostre foturn un besito la teva amiga laia te estime molt

    1. Es una pregunta una mica dificil pero es una cosa que me propossat sempre ser pupular i conegut i defet ja ho soc , se tracte d’anar publican vídeos i fen promosio perque axi la gen hem conegui i d’aquesta manera hem poden seguir per les xarxes ja ho veus aquesta es la vida de ser famos i pupular amb la gen i a mi m’encate

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.

Up ↑