Sobre el blog

CAT
Què és el Món del Quim?
El Món del Quim és un espai a Internet on el Quim (16 nys) i que té la Síndrome de Down ens parla a través del format vídeo de les seves coses amb naturalitat i llibertat i, amb el qual, la seva família ens hem proposat dos grans objectius:

1-Volem que sigui un espai d’aprenentatge i reflexió on el Quim pugui descobrir, de mica en mica, els intríngulis de les Noves Tecnologies i els seus usos i aplicacions a la vida diària, a la vegada que volem que l’ajudi a reflexionar sobre el món que l’envolta tot estructurant i elaborant pensaments i idees. Entenem que el pot ajudar a desvetllar l’esperit crític i a desenvolupar-se com a una persona autònoma i independent tal com és el seu desig.

2-D’altra banda, és un espai que contribueix a divulgar entre la població, la realitat de les persones amb Síndrome de Down tot trencant idees preconcebudes, així com, també és el nostre desig esperonar altres joves amb discapacitat a emprendre camins similars i a expressar-se públicament.

Què no és el Món del Quim
1-El Món del Quim no serveix per fer política i no es publicarà cap comentari en aquest sentit.
2-Per bé que els amics del Món del Quim poden generar enllaços des dels seus propis blocs o webs cap al Món del Quim, no poden utilitzar el material publicat, ni escrit, ni gràfic, ni audiovisual sota cap concepte sense l’autorització pertinent, estant aquest emparat sota la Ley de Propiedad Intelectual 1/1996.
3-Quedarà totalment exclòs qualsevol comentari xenòfob o de caire racista, així com comentaris que no respectin la llibertat de pensament del Quim o de qualsevol dels altres comentaristes.

La llengua del bloc.
Normalment el Quim parla en català en els seus vídeos, atès que és la seva llengua materna i amb la qual es pot expressar amb major exactitud i llibertat. Tanmateix, sensibles a la pluralitat de llengües que cohabiten en el nostre país els vídeos se subtitularan al castellà i els posts s’escriuran indistintament en català i castellà.

ES
Qué es el Món del Quim
El Món del Quim es un blog donde Quim, que tiene el Síndrome de Down, nos habla de sus cosas con naturalidad y libertad y, junto con él, su familia nos hemos propuesto dos grandes objetivos:

1-Queremos que sea un espacio de aprendizaje y reflexión en el que Quim pueda descubrir, poco a poco, los entresijos de las Nuevas Tecnologías y sus usos y aplicaciones a la vida diaria, a la vez que queremos que contribuya en él a generar reflexión, a estructurar y a elaborar pensamientos e ideas alrededor de todo lo que le rodea. Entendemos que este blog puede ayudarle a despertar el espíritu crítico y también ayudarle en su crecimiento y desarrollo como una persona autónoma e independiente, tal y como es su deseo.

2-Por otro lado, este blog es un espacio que contribuye a sensibilizar un poco más a la población acerca de la realidad que viven las personas con Síndrome de Down, así como deseamos que ayude a otras personas con discapacidad a elaborar proyectos similares.

Qué no es el Món del Quim
1-El Món del Quim no sirve para hacer política sobre las opiniones de Quim y no se publicará ningún comentario en este sentido.
2-Si bien los amigos del Món del Quim pueden generar enlaces desde sus propios blogs o webs hacia este blog, no podránn utilizar el material publicado en este blog, ni escrito, ni gráfico, ni audiovisual bajo ningún concepto sin la autorización pertinente, estando éste amparado bajo la Ley de Propiedad Intelectual 1/1996.
3-Quedará totalmente excluido cualquier comentario xenófobo o de tinte racista o intolerante, así como comentarios que no respeten la libertad de pensamiento de Quim o de cualquier de los otros comentaristas.

Sobre la lengua del blog
Normalmente Quim hablará en catalán en sus vídeos, dado que es su lengua materna y con la que se puede expresar con mayor exactitud y libertad. Sin embargo sensibles a la pluralidad de lenguas que cohabitan en nuestro país, los vídeos se subtitularán al castellano y los posts se escribirán simultáneamente en catalán y castellano.

32 thoughts on “Sobre el blog

 1. Mar escrigué:

  Me ha encantado la iniciativa y desde ahora os seguiré semana a semana. Gracias por compartir un pedacito de vuestra vida con todo@s nosotr@s.

 2. triitat moreno astasio escrigué:

  Moltes felicitats Quim, jo tambe sere una seguidora del teu bloc hem sembla molt interesant les coses i reflexions que ens pots explicar, ha estat molt bona idea.

 3. Paquita Chico escrigué:

  Hola Quim, acabo de coneixe la teva pagina i la trobo fantastica.Enhorabona.Gracies per deixarnos coneixer-te i apendre a viure amb mes honestedat i il · lusió.A partir d’avui tens una seguidorames.Feliç Any 2012

 4. José Ignacio escrigué:

  Moltes felicitats Quim.
  Fins aviat

 5. Rocio escrigué:

  Enhorabona Quim! Ets increible i la teua pàgina espectacular, m’encanta!
  Continua així, perquè ets impresionant. Moltissima gent deuri tindre’t com a exemple.
  Feliç any, i no canvies mai

 6. detotselscolors escrigué:

  Benvolguts Quim i família,

  Enhorabona per la iniciativa! Una gran idea i un gran projecte que segur ens ajudarà a obrir els ulls, la ment, el cor….

  La vida ens apropa persones amb potencial creador i transformador, com tú Quim. Estàs creant una xarxa potent de coneixement i sensibilitat…

  Els millors desitjos,

  Elena Lorente 🙂

 7. Neus escrigué:

  Holaa Quim!!!

  E sentit parlar de tu, i me quedat molt sorpresa.Jo penso que ets molt balent i que en la vida i pots fer moltes coses molt divertides i també man dit que ets una persono molt llesta i molt amable amb la gent,t’aspera un bon futur,continua així i no et deanimis
  MOLTA SORT!!!!!
  GUAAAPOO 🙂

 8. Luz Marina escrigué:

  Hola Quim !!!!!! Me encanto la entrevista que le hiciste a tu Abuela y me recordo a la mia, al
  igual que la tuya mi abuela tambien era muy sorda y por esa causa nos hacia reir mucho con sus respuestas completamente diferentes a las preguntas que constantemente le haciamos……disfruta de tu Abue todo lo que puedas porque cuando ya no estan con nosotros las extranamos demaciado..

  TE FELICITO y sigue adelante con tus suenos

  Feliz ano para ti y tu familia….

 9. Quim: Avui he descobert el teu blog.ben bé per casualitat. M’agrada molt i et seguiré. Jo treballo a l’ ACUDAM de Mollerussa, que ja deus conèixer.
  Bon any i endavant amb el blog.
  Una abraçada

 10. Eudoxia Rodriguez escrigué:

  Quim:también yo he entrado a tu blog por primera vez,lo tomaré como mi regalo de reyes!!sigue adelante,tienes un blog estupendo,me ha encantado conocerte.Cariños.

 11. Josep Montoriol escrigué:

  Hola quim cada día et superes, estic molt content que tinquéis tants fans del teu bloc, no deixis de fer-ho, Aixo es un motor Per tu i una gasolina Per. A nosaltres segueix triunfant
  Una abrasada molt forta desde Andorra

 12. Xènia escrigué:

  Hola Quim! Et volia donar l’enhorabona per aquest bloc ple d’aportacions personals i emotives del qual ens deixés conèixer-te i, a la vegada, ens ajudes a dur unes reflexions i aprenentatges sobre la realitat en què viuen les persones amb Sindrome de Down, amb una finalitat, que a la vegada, ens permets trencar amb molts estereotips marcats per aquesta societat. T’has guanyat una seguidora més! Continua així!

 13. Laura Casas escrigué:

  Hola Quim!! Jo em dic Laura i tinc 17 anys. Fa uns dies vaig descobiri el blog i m’encanta! Ja he mirat tots els vídeos, i ara estic esperant amb moltes ganes el següent. Segueix així perquè això que fas és preciós!! Cada video que veig em treus un somrriure, ets un crack amb això de fer de periodista 🙂

  Una abraçada i ànims amb el blog que és xulíssim!!!!

 14. Seeelene escrigué:

  teens un vaalor moolt gran de ensenyar a la gent
  el que ets i jo et diic que contiinuuis iguual!
  amb aquest valor que tens

 15. DOWN ESPAÑA escrigué:

  Quim, desde DOWN ESPAÑA queremos felicitarte a tí y a tu familia por este estupendo blog. Magnífica la entrevista a tu abuela de 105 años: toda una lección de amor, cariño y capacidad de escucha hacia las personas mayores.

  Con este blog, pones tu granito de arena para que la sociedad aprecie y reconozca todo lo que podeís aportar las personas con síndrome de Down. ¡Tenéis mucho que decir!

  ¡Mucho ánimo con el blog Quim! ¡Te seguiremos desde DOWN ESPAÑA!

 16. Marya escrigué:

  Hola Quim,

  no he tingut temps ara mateix de llegir-te gaire però sí que he mirat el teu blog per sobre (han posat l’enllaç en el grup de Facebook de la meva facultad de Psicologia), i he de dir diverses coses, però la que més m’ha agradat, és la sensació que m’has trasmès, potser m’equivoco doncs sense llegir gaire no es pot endevinar, però deixes anar una alegria i una senzillesa que a molta gent li agradaria (i li aniria bé) tenir… També m’agrada com està el blog dissenyat i organitzat, i ja et dic, les teves paraules són lleugeres de llegir, no són pesades com poden ser potser les meves, que t’asseguro que no tinc aquesta capacitat de ser tan transparent sense por…

  Una abraçada d’una escriptora curiosa de Barcelona! ^^

 17. María escrigué:

  Hola Quim! Me ha encantado la entrevista a Joan y a Marta! Se ve que tienes dotes para el mundo periodístico!Un besazo enorme y sigue asi..¡¡me encanta tu blog!!

 18. María escrigué:

  Se me olvidaba! Un beso también para tu familia..¡eres muy afortunado por tenerlos! ¡¡Se ve que te quieren mucho!! Cuidalos mucho, Quim, aunque seguro que ya lo haces.

 19. paulina alarcón escrigué:

  Saludos desde Chile ! muy bonita la iniciativa !!!!! tengo un hermano con SD fanático de la teconología, espero que sigas así pòr mucho tiempo más !!!

 20. Mònica escrigué:

  Felicitats Quim,
  és un blog excel·lent!

 21. Remedios Nieto Lorca escrigué:

  Fantástica la iniciativa, Quim, de crear un blog tan ejemplarizante como lo es el tuyo, por cuanto aporta de positivo a la sociedad en general y al colectivo Dawm en particular. Sin embargo, yo, como madre de Carlos, que no es un chico Dawm, pero que si ostenta otro tipo de “discapacidad” , echo de menos alguna referencia hacia esas otras personas que son más desfavorecidas aún, y que sus “otras capacidades” no reciben el reconocimiento y el apoyo tan necesario, que también se merecen, y ya por el simple hecho de agarrarse tan desesperadamente a la vida. Es por eso que te pregunto: ¿sería posible que nos dieses tu punto de vista acerca de la “discapacidad” en general?.
  Te felicito, Qim. Gracias por cuanto aportas y por ser como eres. Quiero que sepas que tienes todo mi apoyo en esto, y en todo cuanto puedas emprender en tu vida. Un abrazo.

  P.D: Por si te interesa lo que esta madre ha escrito acerca de este tema en general basándose en la propia experiencia, puedes, a través de google + Literatura Nova, acceder a los ocho capítulos del libro titulado “Has de saber”, bajo el seudónimo de “lorni”.

 22. gonzalo peris escrigué:

  hola quim ! aquesta vesprada e rebut un e-mail del meu tio amb la direccio de la pagina, e mirat un par de videos del teu blog i m’agraden molt. el cas esque yo tinc un germa com tu i vos tinc un apreci especial.
  adeu

 23. Lya escrigué:

  ¡Saludos desde Costa Rica!
  Estoy encantada de haber encontrado el blog. Qué buenas historias nos cuenta Quim, me mantienen siempre atenta; sobre todo, me gustan mucho las entrevistas que hace. Estoy aprendiendo técnicas para cuando me corresponda entrevistar a alguien.

  Espero ansiosa nuevos temas y más videos.
  Lo mejor del mundo para ustedes allá y qué maravilla de chico…

  Saludos sinceros

 24. Guillem escrigué:

  Hola Quim m’he creat un blog m’agradaria que entressis encara que tinc molt poca cosa, es diu http://pensamentsenxarxa.blogspot.com

 25. Fedra escrigué:

  Hola Quim, com va tot per Lleida? Doncs mira el que et bolia dir es que gràcies a tú la meba cosina esta passant molt bé el sindrome de down perque gracies a tu sap molt mes de la seva enfermetat i sap que es una persona normal i corrent com les eltres i que no es un ”bicho raro” com diu ella gràcies per tot estem tots molt contents de que faigis aqesta web Em dic Fedra, tinc 12 anys i soc de Palafrugell de la provincia de Girona adeu!!

 26. […] 2- Por lo demás, es un espacio que contribuye a divulgar entre la población, la realidad de las personas con Síndrome de Down rompiendo ideas preconcebidas, así como, también es nuestro deseo animar a otros jóvenes con discapacidad a emprender caminos similares y a expresarse públicamente” (https://elmondelquim.wordpress.com/sobre-el-blog/). […]

 27. Hola Quim, em dic Laia Marfi Santiago i soc Down com tu, al entrar al teu blog m’ha vingut molt d’interés de coneixe’t, enhorabona per aquests comentaris i ànims dels teus seguidors, m’hals he estat llegint i son una passada, mai deixis de ser tant important com estas siguent i m’ha sorprés molt l’ajuda que t’estan donant a que al teu blog triomfi com està triumfant ara mateix. A més m’ha conmomegut tant al teu blog que fins i tot m’han vingut les ganes de jo també crear-me al meu propi blog!!! A més tinc moltes ganes de fer amistats noves com tu també desitges buscar-ne, et sembla bé si entre als dos ens ajudem a buscar-ne? Podriem formar un petit grup de gent com nosal,tres i fer quedades tan per Tàrrega com per Barcelona, si et sembla bé ens donem als contactes aixi ens podem comunicar aixi serà més fàcil per ajudar-nos a trobar un petit grup de gent com nosaltres, a veure si n’hi ha sort i en trobem!!!

  Encantada de parlar em tu i de seguir-te en al blog!

  Molts petons i ànims de part meva!!!!

  Lai@

 28. Cristina escrigué:

  Hola Quim, m’agradaria felicitar-te per aquest blog! Ets molt gran Quim, segueix així!

 29. laia escrigué:

  hola quim perque no me contentat per teu bloc m agradat molt esteus comentaris son molts importans pel nostre foturn un besito la teva amiga laia te estime molt

 30. diario prelaboral escrigué:

  Hola¡¡¡ Somos de la Fundación Síndrome de Down del País Vasco, del blog diario prelaboral, aquí hablamos de la discapacidad intelectual y del mundo laboral. Nos gustaría que os paséis a verlo y a si podamos estar en contacto.
  Por cierto enhorabuena por tu blog nos parece un buen ejemplo a seguir. Muchas gracias.
  http://diarioprelaboralfsdown.blogspot.com.es/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: